Koronavirus-pandemiaa koskeva tilannepäivitys

Sitoumuksemme potilaille, työntekijöillemme ja yhteisöille, joissa toimimme, pysyy ennallaan koronaviruspandemian (COVID-19-pandemian) aikana.

Normaali toiminta koronavirus-pandemian aikana

Jatkamme lääkkeiden toimittamista diabetesta ja muita vakavia kroonisia sairauksia sairastaville ihmisille, pidämme huolta työntekijöidemme terveydestä ja tuemme lääkäreitä ja hoitajia, jotka työskentelevät uuden koronaviruksen voittamiseksi.

Pandemian muuttaessa muotoaan esiin nousee uusia kysymyksiä ja huolenaiheita. Haluamme pitää ihmiset ajan tasalla lääkkeidemme saatavuudesta, vastata lääkkeidemme käyttäjien kysymyksiin ja kertoa, miten meihin voi ottaa yhteyttä.

Insuliinikynien kokoamislinja

Elintärkeiden lääkkeiden jatkuva saatavuus

Meillä ei tällä hetkellä ole lääkevalmisteiden toimitushaasteita. Olemme varautuneet hyvin poikkeustilanteisiin ja meillä on selkeät toimintatavat lääkevalmisteiden varastomäärien ja pitkän aikavälin saatavuuden suhteen. Tämä on keskeistä, sillä potilaat ympäri maailmaa tarvitsevat lääkkeitämme joka päivä.

Myös terveysviranomaiset ja apteekit tekevät parhaansa varmistaakseen elintärkeiden lääkkeiden saatavuuden COVID-19-tilanteen aikana.

Mies yllään suojanaamio katselee ulos ikkunasta

Diabetesta ja muita kroonisia sairauksia sairastavat ihmiset

Jos sinulla tai läheiselläsi on diabetes, ylipainoa tai jokin muu vakava krooninen sairaus, olet epäilemättä huolissasi. Kun monia ihmisiä on pyydetty pysymään kotona, esiin on noussut sekä fyysiseen että psyykkiseen terveyteen liittyviä huolenaiheita.

Sivun lopusta löydät hyödyllisiä sivustoja, joilta saa lisätietoa muun muassa koronan vaikutuksesta diabeetikon elämään.

On tärkeää kääntyä oman lääkärin tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten puoleen, jos jokin asia terveydessäsi tai lääkityksessäsi mietityttää.

Novo Nordiskin laboratorioteknikko

Pidämme työntekijöistämme huolta

Noudatamme paikallisten terveysviranomaisten neuvoja ja ohjeita pitääksemme työntekijämme terveinä ja turvassa. Joissakin maissa ja yhteisöissä, joissa tartuntariski on edelleen suuri, pyydämme työntekijöitä tekemään etätyötä.

Varmistamme, että työntekijämme saavat näissä poikkeuksellisissa työskentelyolosuhteissa tukea aktiivisena pysymiseen, ergonomiseen työskentelyyn kotioloissa ja digitaalisten työkalujen käyttöönottoon.

Olemme ryhtyneet toimenpiteisiin tuotantolaitoksissa työskentelevien työntekijöidemme turvallisuuden varmistamiseksi, ja huolehdimme siitä, että työntekijät pystyvät työpaikalla noudattamaan suositeltuja turvavälejä. Pyydämme työpaikalle vain sellaisia työntekijöitä, joille uuden koronaviruksen ei katsota olevan terveysriski.

HCP potilaan kanssa, Novo Nordisk PIONEER tutkimus

Kliinisten tutkimustemme tilanne

Jatkamme kaikkia jo käynnissä olevia kliinisiä tutkimuksiamme. Arviomme mukaan lähellä päättymistä oleviin tutkimuksiin ei ole tulossa viivästyksiä. Tämänhetkisessä tilanteessa käymme tiivistä keskustelua eri puolilla maailmaa toimivien tutkijalääkärien kanssa, ja keskeytämme tarvittaessa heidän arvioidensa perusteella uusien potilaiden ottamisen meneillään oleviin tutkimuksiin ja minimoimme potilaiden käynnit tutkimuskeskuksissa yhdistämällä niitä tavanomaisiin vastaanottokäynteihin.

Olemme myös havainneet tutkimuksiin liittyvän seurannan vaikeutuneen, ja teemme yhteistyötä tutkimuskeskusten, tutkijoiden ja viranomaisten kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut nykytilanteessa. Terveydenhuoltojärjestelmän tämänhetkisen kuormituksen vuoksi emme aloita uusia tutkimuksia.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Toiminta ja liiketoiminta

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Diabetes ja lihavuus

Ota yhteyttä

Haluamme antaa selkeää tietoa terveydenhuollon ammattilaisille, potilaille, yhteistyökumppaneillemme ja muille tietoa tarvitseville. Seuraavassa on tietoa siitä, miten voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita:

Kysyttävää?

Onko sinulla lääkkeidemme saatavuuteen liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita?

Onko sinulla muita kysymyksiä?

Onko sinulla muita kysymyksiä?