Koulutuspalvelut

 

Novo Nordisk työskentelee hyvän diabeteshoidon toteutumiseksi tarjoamalla korkealaatuista diabeteskoulutusta lääkäreille ja hoitajille. Terveydenhuollon resurssien supistuessa ja diabetespotilaiden määrän kasvaessa koemme työmme koulutuksen parissa merkityksellisenä osana vastuullista yritystoimintaa.

novoAkatemia ja hoitajaAkatemia ovat useiden riippumattomien kyselytutkimusten mukaan korkeasti arvostettuja koulutuspalveluita niin hoitajien kuin lääkäreiden keskuudessa.

Koulutustoimintaamme ja yksittäisiä koulutustilaisuuksia koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä: novoakatemia(at)novonordisk.com

novoAkatemia

Korkealaatuiset novoAkatemia-koulutukset suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä terveydenhuollon parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Kiinnitämme erityisesti huomiota siihen, että osallistujien esittämät sisällölliset tarpeet ja toivomukset huomioidaan.

Vuonna 2001 perustettu novoAkatemia tarjoaa sekä valtakunnallisia että paikallisia ja alueellisia koulutustilaisuuksia. 

hoitajaAkatemia

hoitajaAkatemia keskittyy diabeteksen hoidon opetukseen hoitajan näkökulmasta. Monipuolisten koulutustilaisuuksien ohjelmat kattavat niin sairauden fyysisen kuin psyykkisen ja psykososiaalisen näkökulman.

Jos olet kiinnostunut hoitajaAkatemiasta ja diabeteskoulutuksesta, lähetä viesti osoitteeseen novoakatemia(at)novonordisk.com  

 

Changing Diabetes® -hoitaja

Novo Nordiskin hoitajatyöryhmä on vuodesta 2013 alkaen valinnut vuoden Changing Diabetes ® -hoitajan. Tällä kunniamaininnalla Novo Nordisk haluaa korostaa diabeteshoitajien työn merkitystä yleisesti sekä tukea hoitajia, jotka kehittävät aktiivisesti omaa diabetesosaamistaan ja työyhteisönsä diabeteshoitokäytäntöjä.

Changing Diabetes® -hoitajaksi voi pyrkiä itse tai ehdottaa kollegaa. Vapaamuotoisen hakemuksen voi milloin tahansa lähettää osoitteeseen novoakatemia(at)novonordisk.com. Työryhmä käsittelee hakemukset maaliskuussa.