Novo Nordisk on globaali lääkealan yritys, joka on toiminut innovatiivisena edelläkävijänä diabeteshoidon kehittämisessä jo 95 vuoden ajan. Tämä on antanut meille kokemusta ja osaamista auttaa myös ihmisiä, jotka kärsivät muista vakavista kroonisista sairauksista, kuten ylipainoisuudesta, hemofiliasta ja kasvuhäiriöistä. Pääkonttorimme sijaitsee Tanskassa. Yhtiön palveluksessa työskentelee n. 41 600 työntekijää 80 maassa. Tuotteitamme myydään yli 170 maassa. Novo Nordiskin B-osakkeet on listattu NasdaQ Kööpenhaminassa (Novo-B). ADR:t on listattu New York Stock Exchangessa (NVO). Suomessa Novo Nordisk Farma Oy työllistää 60 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Leppävaarassa, Espoossa. Ks. lisää novonordisk.com, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube.

 

Haemme CMR-osastollemme määräaikaista assistenttia

 

Osana yhteiskuntavastuutamme työllistämme vuosittain useita nuoria opiskelijoita. Haluamme tarjota nuorille mahdollisuuksia tutustua lääketeollisuuteen sekä saada työ- ja työelämäkokemusta. Haemme nyt tuntityöntekijää CMR-assistentin rooliin.
 

Assistentti työskentelee Clinical, Medical ja Regulatory -osastolla. Toimenkuva on monipuolinen käsittäen myyntilupa- ja lääketurva-asioihin sekä laatuun liittyviä tehtäviä, mm.

  • pakkausmateriaalien oikolukua ja valmistelua
  • valmisteyhteenvetojen ja pakkausselosteiden päivitystä eri tietokantoihin
  • dokumenttien valmistelua, arkistointia ja muita toimistotehtäviä
     

Työaika on joustavasti sovittavissa, keskimäärin kaksi päivää viikossa. Tarjoamme näköalapaikan lääketeollisuuteen, potilasturvallisuuteen ja myyntilupien kiehtovaan maailmaan; sekä mahtavan tiimin tuen! Työsuhde alkaa talven 2019-20 aikana ja kestää vuoden 2020 loppuun.
 

Olet alasta kiinnostunut alkuvaiheen opiskelija. Sinulla on sujuva suomenkielen ja hyvä englannin- ja ruotsinkielen taito. Käytät näppärästi tavallisimpia tietokoneohjelmia. Olet tarkka ja vastuullinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Tarjoamme Sinulle hienon mahdollisuuden päästä tutustumaan kansainvälisen lääkeyrityksen toimintaan osana mukavaa työtiimiä.
 

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Head of Regulatory and Safety Hanne Vuorenmaa, puh. 040 526 9747 ma 4.11. klo 10-11, ke 6.11.klo 12-13 tai hkae@novonordisk.com. Lähetä hakemuksesi ja CV 11.11.2019 mennessä osoitteeseen: hrfinland@novonordisk.com.