Mitä teemme Suomen Novo Nordiskilla?

Me ajamme muutosta. Jokaisen novolaisen tehtävä on, ei enempää eikä vähempää, kuin pyrkiä tuomaan helpotusta kroonisten sairauksien kanssa kamppailevien suomalaisten arkeen. Ajamme muutosta, jotta kroonisesti sairaat saavat parhaita lääkkeitä, pääsevät hyvään hoitotasapainoon ja voivat nauttia elämästä. Ajamme muutosta siihen, että päättäjämme ja terveydenhuoltojärjestelmämme tunnustavat ja priorisoivat kroonisten sairauksien hyvän hoidon. Ajamme muutosta myös siihen, että Suomesta kehittyy yksi maailman tehokkaimmin diabetesta hoitavista maista.

Jokaiseen työpäiväämme sisältyy mahdollisuus tehdä merkityksellistä, potilaskeskeistä työtä. ”Life changing career” onkin siksi lupauksemme jokaiselle työntekijällemme. Novo Nordiskilla pääsemme luomaan ainutlaatuista uraa, jonka kautta voimme vaikuttaa satojen tuhansien suomalaisten potilaiden parempaan elämään.

 

 

Ajamme muutosta - Tutustu työntekijöihimme

Annemari, District Manager

" Haluan edesauttaa sitä, että diabeteksen hoito saisi jatkossakin ansaitsemansa huomion ja resurssit."                    

Hannu, Field Medical Advisor   

”Haluan työssäni ajaa muutosta siihen, että meillä hyödynnettäisiin enemmän uusimpia ja hyväksi havaittuja hoitoja ja menetelmiä.”

 

Jan, District Manager    

Elämäntehtäväni on työskennellä sen hyväksi, että diabeteksen hoitoon suhtaudutaan riittävällä vakavuudella.

Matleena, Senior CRA   

"Minulle on tärkeää se, että Novo Nordisk on kunnianhimoinen ja vastuuntuntoinen yritys."

Pekka, Biopharm Director

"Työssäni tähtään mahdollisimman korkeatasoiseen lääketieteelliseen yhteistyöhön, joka tuo lisäarvoa sekä lääkärille että potilaalle.”

Katso avoimet työpaikkamme täältä

Tarjoamme 0 työmahdollisuutta

For jobs in the United States, please visit our US career site.