Tutustu työntekijöihimme

Annemari, District Manager

 

”Haluan edesauttaa sitä, että diabeteksen hoito saisi jatkossakin ansaitsemansa huomion ja resurssit”

 

Tulin Novo Nordiskille vuonna 2013. Työskentelin alkuun diabetesmyynnissä Product Specialistina, kunnes loppuvuodesta 2016 siirryin Key Account Managerin tehtäviin. Tällä hetkellä tehtävänimikkeeni on District Manager, eli minulla on myynnissä selkeä alueellinen vastuualue. Koulutukseltani olen kätilö.

 

Tyypillisiä tai samanlaisia työpäiviä ei juurikaan ole, onneksi! Yhteisiä nimittäjiä työpäivistäni kuitenkin löytyy useita. Niitä ovat asiakkaiden, eli lääkäreiden ja hoitajien tapaamiset ja erilaiset koulutustilaisuudet omalla alueellani. Punaisena lankana työpäivissäni kulkee diabeteksen hyvä hoito. Tavoitteeni on tukea diabeetikoita hoitavia tahoja onnistumaan diabetes-potilaiden kokonaisvaltaisessa hyvässä hoidossa. Koen ammatillisesti erittäin mielekkääksi sen, että saan työskennellä alan huippuammattilaisten kanssa!

 

Diabetes-potilaan ympärillä on Suomessa monta tahoa huolehtimassa hänen hyvinvoinnistaan ja hoitotasapainostaan. Myös lääkealan yhtiö pystyy tarjoamaan paljon tukea lääkevalmisteiden lisäksi esim. järjestämällä diabetes-koulutusta hoitohenkilökunnalle. Diabetes on vakava sairaus ja ansaitsee sen mukaiset hoidolliset resurssit. Kun Suomessa lähivuosina tapahtuu isoja muutoksia sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen yhteydessä, haluan omalla työlläni edesauttaa sitä, että diabeteksen hoito saisi jatkossakin ansaitsemansa huomion ja resurssit.

 

Palkitsevinta omassa työssäni on kuulla potilaiden onnistumistarinoita. Elämäntapamuutokset ja yksilölliset, toimivat lääkevalinnat voivat saada aikaan huikeita edistysaskelia sekä tyypin 1 että 2 –potilaiden elämässä. 

 

Tutustu seuraavaksi Hannun työnkuvaan >>