Tutustu työntekijöihimme

Hanne, Head of Regulatory and Safety

Hanne, Head of Regulatory and Safety

”Merkityksellisintä työssäni on se, että tiimini työn avulla osaltaan varmistetaan Novo Nordiskin valmisteiden saattaminen potilaiden käyttöön turvallisesti.”

 

Aloitin Suomen Novo Nordiskilla viisi vuotta sitten Regulatory Affairs Manager -positiossa. Tällä hetkellä vastaan myyntilupa- ja lääketurva-asioista sekä asiakaspalvelusta. Lisäksi toimin esimiehenä. Ennen Novolle tuloa työskentelin myyntilupa-asioiden parissa kahdeksan vuoden ajan. Koulutukseltani olen proviisori.

 

Tiimini kanssa vastaamme Novo Nordiskin myyntilupa- ja lääketurva-asioista sekä asiakaspalvelusta Suomessa. Työtämme ohjaa sekä EU-tasoinen että paikallinen lainsäädäntö, että viranomaisten antamat ohjeet ja sisäiset käytännöt. Päivittäinen työmme käsittää mm. valmisteyhteenvetojen, pakkausselosteiden ja pakkausmateriaalien päivittämistä, haittavaikutus- ja tuotevalitusilmoitusten käsittelyä, viranomaissäädösten seurantaa ja valvontaa, lääketurvasopimusten tekemistä, runsasta kommunikointia pääkonttorin kanssa sekä heidän työnsä tukemista paikalliselta tasolta. Itse toimin lisäksi asiantuntijaroolissa erilaisissa projekteissa ja sijaistan vastuunalaista johtajaa.

 

Työmme ytimessä - ja meille kaikista tärkeintä on potilasturvallisuuden varmistaminen. Omassa työssäni pyrin aktiivisesti kehittämään prosessejamme, toimintatapojamme ja asiakaspalveluamme siten, että asiakkaiden ja kaikkien sidosryhmien on helppo olla meihin yhteydessä, he saavat vastauksia ja tukea tarvitsemiinsa asioihin ja tieto kulkee nopeasti.

 

Merkityksellisintä työssäni on se, että tiimini työn avulla osaltaan varmistetaan Novo Nordiskin valmisteiden saattaminen potilaiden käyttöön turvallisesti. On hienoa olla osa yritystä, jonka innovaatioilla parannetaan potilaiden elämää. Olen kovasti ylpeä Novo Nordiskista ja arvoistamme!

 

Tutustu seuraavaksi  Hannun työnkuvaan >>