Tutustu työntekijöihimme

Pekka, Biopharm Director

Pekka, Biopharm Director

”Työssäni tähtään mahdollisimman korkeatasoiseen lääketieteelliseen yhteistyöhön, joka tuo lisäarvoa sekä lääkärille että potilaalle.”

 

Aloitin Novo Nordiskilla Biopharma-liiketoimintayksikön vetäjänä, johtoryhmän jäsenenä ja esimiehenä marraskuussa 2018. Lääketeollisuudessa olen työskennellyt jo 16 vuotta. Urapolkuni on kulkenut avoterveydenhuollon kenttämyynnistä erikoissairaanhoitoon ja harvinaissairauksien pariin. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja matkan varrella olen suorittanut mm. markkinointitutkinnon.

 

Biopharma-yksikössä työskentelemme mm. hemofilian, kasvuhäiriöiden ja naisten vaihdevuosioireiden parissa. Jokainen työpäivä on erilainen. Punaisena lankana kulkevat kuitenkin uusimman lääketieteellisen kehityksen seuraaminen, tietoisuuden lisääminen harvinaissairauksista ja niiden hoidosta sekä yhteistyö asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Uskomme Novolla yhteistyöhön ja niinpä monipuolinen sisäinen yhteistyö, sekä Suomessa että ulkomailla, on myös jokapäiväistä.

 

Harvinaissairauksia sairastavien potilaiden tarinat ovat yhtä merkityksellisiä kuin ns. kansansairauksissa. On tärkeää että hoitojen, mukaan lukien lääkkeet, kehittämiseen panostetaan myös pienemmissä tautiryhmissä. Työssäni tähtään mahdollisimman korkeatasoiseen lääketieteelliseen yhteistyöhön, joka tuo lisäarvoa sekä lääkärille että potilaalle.

 

Koen erityisen mielekkääksi sen, että kehitystyömme lääkeyhtiössä heijastuu pitkälle tulevaisuuteen ja potilaiden hyvän hoidon jatkuvuuteen. Ala kehittyy jatkuvasti, joten pääsen oppimaan uutta koko ajan. Työhyvinvoinnin kannalta on hienoa, että meillä Novo Nordiskilla on mukavaa ja aikaansaavaa väkeä töissä. Töihin on aidosti mukava tulla. Kolmen pienen lapsen isänä arvostan myös työn ja vapaa- ajan toimivaa tasapainoa.