Tutustu työntekijöihimme

Thomas, Product Group Manager

”Pääsen Novolla joka päivä tekemään päätöksiä, joilla on konkreettisia myönteisiä vaikutuksia kymmenientuhansien suomalaisten hyvinvointiin.”

 

Olen työskennellyt Novon markkinointitiimissä insuliiniportfolion tuoteryhmäpäällikkönä vuodesta 2017 alkaen. Aiemmin olen toiminut FMGC-tuotteiden parissa panimo- ja kosmetiikka-alalla. Koulutukseltani olen KTM.

 

Tyypillistä työpäivää ei ole, sillä päiväni ovat todellakin hyvin erilaisia. Päätehtäväni on optimoida brändieni markkinointimiksiä, sekä antaa suuntaa ja tukea myynnin, medicalin ja market accessin kollegoideni tekemiselle. Minulla on iso rooli niin lyhyen kuin pitkän tähtäimen strategisessa päätöksenteossa, eli pääsen upealla tavalla vaikuttamaan vastuullani olevien tuotteiden elinkaariin. Suomen Novo Nordiskin kokoisessa pienessä affiliaatissa on erinomaista se, että voi operoida ns. hybridiroolissa, eli pääsee ihan eri tasolla tekemään yhteistyötä myynnin ja asiakkaiden kanssa muihin isompiin yksiköihin verrattuna. Erityisesti asiakastapaamiset ovat aina mahtavan energisoivia ja opettavaisia tilaisuuksia.

 

Novon työkulttuuri tukee innovointia ja uusien ideoiden testaamista, mikä on tietenkin merkityksellinen juttu muutoksen ajamiselle diabeteksen hoitoon. Jos löydän uusia sopivia työkaluja tai apuvälineitä diabetespotilaiden arjen parantamiseen, niin pääsen myös toteuttamaan niitä.

 

Suurin syy miksi päätin aikoinaan hakea Novolle töihin, oli juuri yrityksen ja työtehtävän tuoma merkityksellisyys, joka vastaa omaan arvomaailmaani. Jossain vaiheessa uraa huomaat, että tärkeimmät tavoitteet eivät enää ole seuraava palkankorotus tai seuraava uusi titteli, vaan sitä hakee jotain syvällisempää merkitystä siihen miksi aamulla jaksaa herätä ja lähteä töihin. Pääsen Novolla joka päivä tekemään päätöksiä, joilla on konkreettisia myönteisiä vaikutuksia kymmenientuhansien suomalaisten hyvinvointiin. Pystyn antamaan suomalaisille diabetespotilaille parhaimpia mahdollisuuksia onnistua hoidossaan ja elämässään. Se tuo myös valtavaa onnistumisen fiilistä itselleni. Siitä tästä kaikesta on lopulta kyse.

 

Tutustu seuraavaksi Annemarin työnkuvaan >>