Vastuullinen yritystoiminta

Novo Nordiskin toimintaa ohjaavat vahvat, kunnianhimoiset arvot, joita kutsumme Novo Nordisk Wayksi. Triple Bottom Line -liiketoimintamallimme on osa arvojamme. Sen periaatteiden mukaan huomioimme johtamisessamme paitsi liiketaloudelliset tavoitteet, myös ympäristöön ja yhteiskuntaan liittyvät näkökulmat. Olemme erityisen ylpeitä uudesta ympäristöstrategiastamme, Circular for Zerosta, jonka tavoitteena on päästötön toiminta vuoteen 2030 mennessä. Siitä lisätietoa täältä.

Tutkivan, uusia lääkkeitä kehittävän lääkeyrityksen toiminnassa vastuullisuuden velvoite on läsnä monella tavalla. Työmme keskiössä ovat terveys ja hyvinvointi – asiat, jotka koskettavat meitä jokaista.

Lainsäädäntö ja laaja eettinen säännöstö velvoittavat lääkeyritystä monella tavalla, mutta vastuullisuus ulottuu laajemmalle kuin vain lakien noudattamiseen. Kehitämme uusia lääkkeitä vastaamaan potilaiden todellisia tarpeita, toteutamme kliinisiä lääketutkimuksia korkeimpien mahdollisten standardien mukaisesti, huolehdimme lääkkeisiimme liittyvästä tiedottamisesta asianmukaisesti ja markkinoimme lääkeinnovaatioitamme terveydenhuollon ammattilaisille vastuullisesti.

Kannamme myös vastuuta koe-eläintemme kohtelusta ja yhteiskunnalle syntyvistä terveydenhuollon ja lääkehoidon kustannuksista - kaikkialla maailmassa.

Lue lisää Novo Nordiskin vastuullisesta yritystoiminnasta kansainvälisiltä sivuiltamme.

 

FI19NNM00010