Töihin Novo Nordiskille

Valmiina uusiin haasteisiin merkityksellisen työn parissa? Yhdessä muutamme maailmaa ja etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia. 

Katso alta, löytyykö maailmanlaajuisesta tiimistämme sinulle sopiva tehtävä.

Jos haluat päästä profiiliisi hakuprosessin ulkopuolella, sinun on valittava sivustolta avoin työpaikka ja napsautettava Hae nyt ‑painiketta. Kun napsautat Hae nyt ‑painiketta, sinut ohjataan avoimen työpaikan sivulle, missä voit valita yläpalkin valikosta Näytä profiili ‑vaihtoehdon, kirjautua sisään ja avata Hakemani työpaikat ‑valikon.

Kirjauduttuasi sisään voit tarkastella hakemiasi työpaikkoja sekä tarkastella hakemuksiasi ja niiden tilaa.

Kun olet kirjautunut profiiliisi, sinut ohjataan hakijaprofiilisivulle, missä voit valita Omat tiedostot ‑kohdan, jonne voit ladata tiedoston laitteeltasi, Dropboxista tai Google Drivelta. Huomaa, että profiilin liitteenä voi olla vain yksi ansioluettelo kerrallaan.

Rekrytointitiimimme arvioi ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi tehtävän vaatimusten näkökulmasta. Jos sinun toivotaan etenevän hakuprosessissa, Novo Nordiskin rekrytointitiimin edustaja ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo prosessin seuraavista vaiheista.

Muista, että voit aina tarkastella hakemuksesi tilaa menemällä Näytä profiili ‑kohtaan ja valitsemalla Työpaikat.

Voit milloin tahansa tarkistaa hakemuksesi tilan kirjautumalla järjestelmään ja valitsemalla Näytä profiili ja Hakemani työpaikat.