Kun tulet töihin Novo Nordiskille, saat enemmän kuin pelkän työpaikan. Saat tilaisuuden parantaa miljoonien vakavia kroonisia sairauksia sairastavien ihmisten elämänlaatua.

Olitpa mukana toimittamassa insuliinia potilaille eri puolilla maailmaa tai luomassa seuraavaa läpimurtoa yhdessä huippuluokan tutkimuskeskuksistamme, työskentely meillä on kirjaimellisesti elämää mullistavaa.

Olemme ylpeä lääkealan yritys, jonka missio on varmistaa, että ihmiset, joilla on kroonisia sairauksia, voivat elää täyttä elämää. Miljoonat ihmiset luottavat meihin.

Inspiraation lähteemme on elämä kaikissa muodoissaan myötä- ja vastoinkäymisineen, mahdollisuuksineen ja haasteineen. Elämänlaadun parantaminen on kaiken toimintamme keskiössä: osa työntekijöistämme mullistaa ihmisten elämää kehittämällä laboratoriossa uraauurtavia läpimurtoja sairauksien hoidon saralla, toiset taas etsivät keinoja sisällyttää kestävä kehitys kaikkeen toimintaamme pidentääkseen planeettamme elinikää.

Maailma muuttuu jatkuvasti – elämäntavat ja teknologiat muuttuvat, ja muutos tapahtuu uudelleen ja taas uudelleen. Me Novo Nordiskilla emme odottele muutosta vaan muutamme maailmaa yhdessä sidosryhmiemme kanssa.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan työskentelytapojamme ja potilaiden elämänlaatua uudistumalla ja luomalla ratkaisuja, jotka sopivat ihmisten yksilölliseen elämäntapaan. 

Arvostamme jokaisen työntekijämme tuomaa ainutlaatuista osaamista, taustaa ja näkökulmaa. Haluamme auttaa kaikkia työntekijöitämme löytämään omat vahvuutensa, tarjota mahdollisuuksia kehittyä ja luoda ympäristön, joka mahdollistaa yhtiön sisäisen liikkuvuuden. Pyrimme olemaan työpaikka, jossa työskentelemisestä voi olla ylpeä.

Meille on hyvin tärkeää, että jokainen, joka on Novo Nordiskilla töissä, tuntee voivansa vaikuttaa sekä työntekijänä että ihmisenä. Jokaisella on oltava mahdollisuus toimia nopeasti, tehdä päätöksiä ja olla ketterä.

Meillä on innostava ilmapiiri, joka syntyy yhteisestä uskosta positiivisen muutoksen edistämiseen ihmisissä, perheissä ja yhteisöissä. Toimintamme perusta on yli 64 000 työntekijämme yhdistetty potentiaali ja yhteistyö.

Yllä olevalla videolla pääset tapaamaan Marie Dartingin, joka on yksi tutkijoistamme. Marie puhuu työstään lääkekemistinä, kertoo mitä ajattelee kehityssuunnitelmista ja kuvailee, miten hän kokee työnsä vaikuttavan ihmisiin, joilla on kroonisia sairauksia.

Novo Nordisk on perustettu vuonna 1923. Tänä päivänä olemme globaali, maailman kuudenneksi suurin lääkealan yritys markkina-arvolla mitattuna. Pääkonttorimme sijaitsee Tanskassa aivan Kööpenhaminan lähellä.

Tavoitteenamme on johtaa muutosta diabeteksen ja muiden vakavien kroonisten sairauksien, kuten lihavuuden sekä veri- ja hormonaalisten sairauksien voittamiseksi. Saavuttaaksemme tämän tavoitteen teemme uraauurtavia tieteellisiä läpimurtoja, parannamme lääkkeidemme saatavuutta ja pyrimme ennaltaehkäisemään ja lopulta parantamaan sairauksia.

Meillä on jo 100 vuoden kokemus, yksi terveydenhuoltoalan laajimmista valikoimista diabeteksen hoitoon tarkoitettuja tuotteita sekä palkittu innovatiivisten tuotteiden tuotekehitysputki. Menestyksemme perustuu yhtiömme arvoihin, joita kutsumme nimellä Novo Nordisk Way.

Lisätietoa meistä