Kun tulet töihin Novo Nordiskille, saat enemmän kuin pelkän työpaikan. Saat tilaisuuden parantaa miljoonien vakavia kroonisia sairauksia sairastavien ihmisten elämänlaatua.

Olitpa mukana toimittamassa insuliinia potilaille eri puolilla maailmaa tai luomassa seuraavaa läpimurtoa yhdessä huippuluokan tutkimuskeskuksistamme, työskentely meillä on kirjaimellisesti elämää mullistavaa.

Olemme ylpeä biotieteiden alan yritys, jonka missio on varmistaa, että ihmiset, joilla on kroonisia sairauksia, voivat elää täyttä elämää. Miljoonat ihmiset luottavat meihin.

Inspiraation lähteemme on elämä kaikissa muodoissaan, myötä- ja vastoinkäymisineen, mahdollisuuksineen ja haasteineen. Elämänlaadun parantaminen on kaiken toimintamme keskiössä: osa työntekijöistämme mullistaa ihmisten elämää kehittämällä laboratoriossa uraauurtavia läpimurtoja sairauksien hoidon saralla, toiset taas etsivät keinoja sisällyttää kestävä kehitys kaikkeen toimintaamme pidentääkseen planeettamme elinikää.

 

Maailma muuttuu jatkuvasti – elämäntavat ja teknologiat muuttuvat, ja muutos tapahtuu uudelleen ja taas uudelleen. Me Novo Nordiskilla emme jää odottelemaan muutosta. Me ajamme muutosta.

Olemme dynaaminen yritys vielä dynaamisemmalla alalla, ja tiedämme, että tänä päivänä saavuttamamme asiat eivät välttämättä ole samoja kuin ne, joiden avulla saavutamme menestystä tulevaisuudessa.

Siksi pyrimme jatkuvasti parantamaan työskentelytapojamme ja potilaiden elämänlaatua luomalla innovatiivisia ratkaisuja, jotka sopivat ihmisten yksilölliseen elämäntapaan. Saavuttaaksemme nämä tavoitteet toimimme avoimessa ja kokeilevassa hengessä. Tavoittelemme laatua takertumatta täydellisyyteen.

 

Arvostamme jokaisen työntekijämme tuomaa ainutlaatuista osaamista, taustaa ja näkökulmaa. Haluamme auttaa kaikkia työntekijöitämme löytämään omat vahvuutensa, tarjota mahdollisuuksia kehittyä ja luoda ympäristön, joka mahdollistaa yhtiön sisäisen liikkuvuuden. Pyrimme olemaan työpaikka, jossa on mahtavaa olla ja jossa on mahtavaa sanoa työskentelevänsä.

Meille on hyvin tärkeää, että jokainen, joka on Novo Nordiskilla töissä, tuntee voivansa vaikuttaa sekä työntekijänä että ihmisenä. Jokaisella on oltava mahdollisuus toimia nopeasti, tehdä päätöksiä ja olla ketterä.

Kun tulet meille töihin, huomaat eron alusta alkaen. Meillä on innostava ilmapiiri, joka syntyy yhteisestä uskosta positiivisen muutoksen edistämiseen ihmisissä, perheissä ja yhteisöissä kaikkialla. Toimintamme perusta on yli 47 000 työntekijämme yhdistetty potentiaali ja yhteistyö.

Yllä olevalla videolla pääset tapaamaan Marie Dartingin, joka on yksi tutkijoistamme. Marie puhuu työstään lääkekemistinä, kertoo mitä ajattelee kehityssuunnitelmista ja kuvailee, miten hän kokee työnsä vaikuttavan ihmisiin, joilla on kroonisia sairauksia.

Novo Nordisk on perustettu vuonna 1923. Tänä päivänä olemme globaali lääkealan yritys.  Pääkonttorimme sijaitsee Tanskassa aivan Kööpenhaminan lähellä.

Tavoitteenamme on ajaa muutosta diabeteksen ja muiden vakavien kroonisten sairauksien, kuten lihavuuden sekä veri- ja hormonaalisten sairauksien voittamiseksi. Saavuttaaksemme tämän tavoitteen teemme uraauurtavia tieteellisiä läpimurtoja, parannamme lääkkeidemme saatavuutta ja pyrimme ennaltaehkäisemään ja lopulta parantamaan sairauksia.

Meillä on lähes 100 vuoden kokemus, yksi terveydenhuoltoalan laajimmista valikoimista diabeteksen hoitoon tarkoitettuja tuotteita sekä palkittu innovatiivisten tuotteiden tuotekehitysputki. Menestyksemme perustuu yhtiömme arvoihin, joita kutsumme nimellä Novo Nordisk Way.

Lisätietoa meistä