Nimesi *

Anna nimesi

Sähköpostiosoitteesi *

On oltava kelvollinen sähköpostiosoite Arvon on oltava kelvollinen sähköpostiosoite

Viestisi *

Lisää viesti

*

Your attachment is too big. You can attach up to 20MB Seuraavat tiedostotunnisteet ovat sallittuja .xls,.xlsx,.doc,.docx,.ppt,.pptx,.pdf,.msg,.eml,.jpeg,.png {{crossValidationError['attachment'].crossValidationErrorMessage}}
Voit esimerkiksi liittää kuvia, raportteja tai muita tiedostoja, jotka voivat auttaa ymmärtämään ja käsittelemään valituksen. Liiteen kanssa viestin lähettämisessä saattaa kestää hetki, olethan kärsivällinen.

Tietosuojakäytäntö * *

Sinun on hyväksyttävä tietosuojaseloste
Recaptcha vaaditaan

Jos haluat käyttää profiiliasi hakuprosessin ulkopuolella, sinun on valittava sijainti verkkosivustolla ja valittava Käytä nyt. Kun klikkaat Käytä nyt, sinut ohjataan sijaintisivulle, jossa voit valita ylävalikkoriviltä Näytä profiili, kirjautua sisään ja avata Haetut työtehtävät -valikko.

Kun olet kirjautunut sisään, voit tarkastella työpaikkoja, joihin olet hakenut, tarkastella hakemuksiasi ja hakemuksiesi tilaa.

Kun olet kirjautunut profiiliisi, sinut ohjataan ehdokasprofiilinäyttöön, jossa voit valita Omat tiedostot.

Täällä voit ladata laitteesta, Drop boxista tai Google Drivelta.  Huomaa, että voit ylläpitää vain yhtä ansioluetteloa tiedostossa kerrallaan.

Talent Acquisition tarkistaa ansioluettelosi ja kiinnostuksesi yhdessä roolin vaatimusten kanssa.  Jos kiinnostumme edetä prosessissa kanssasi, Novo Nordisk Talent Acquisition edustaja ottaa sinuun yhteyttä seuraavien vaiheiden osalta.

Muistutuksena, voit aina tarkastella hakemuksesi tilaa siirtymällä kohtaan Näytä profiili ja valitsemalla Haetut työtehtävät.

Voit aina tarkastella hakemuksesi tilaa, kirjautumalla järjestelmään, valitsemalla Näytä profiili ja valitsemalla Haetut työtehtävät.