Yhteystiedot

novoInfo Asiakaspalvelu

Palvelemme sinua seuraavasti: Novo Nordiskin tuotteita koskevat kysymykset puh. 0800 122 566 (arkisin klo 9-14) ja novoinfo@novonordisk.fi Norditropin®-valmisteen neulatilaukset Tilaukset voi lähettää osoitteeseen norditropin@tamro.com. Liittäkää viestiin nimi- ja osoitetietonne. Esite- ja materiaalitilaukset Tilaukset voi lähettää osoitteeseen novo@grano.fi tai tilauslomaketta käyttäen.

Haittavaikutukset ja tuotevalitukset

Oletko sinä tai läheisesi kokenut haitta- tai sivuvaikutuksen Novo Nordiskin valmisteesta? Oletko huomannut, että Novo Nordiskin valmiste on viallinen?

Tuotetiedustelut

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Asiakaspalvelu novoInfo vastaa Novo Nordiskin tuotteisiin liittyviin kysymyksiin.

Materiaalitilaukset

Haluatko tilata Novo Nordiskin esitteitä tai materiaaleja?

Media

Oletko median edustaja?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Nimesi *

Anna nimesi

Sähköpostiosoitteesi *

On oltava kelvollinen sähköpostiosoite Arvon on oltava kelvollinen sähköpostiosoite

Viestisi *

Lisää viesti

Your attachment is too big. You can attach up to 20MB Seuraavat tiedostotunnisteet ovat sallittuja .xls,.xlsx,.doc,.docx,.ppt,.pptx,.pdf,.msg,.eml,.jpeg,.png
Voit esimerkiksi liittää kuvia, raportteja tai muita tiedostoja, jotka voivat auttaa ymmärtämään ja käsittelemään valituksen. Liiteen kanssa viestin lähettämisessä saattaa kestää hetki, olethan kärsivällinen.

Tietosuojakäytäntö

Sinun on hyväksyttävä tietosuojaseloste
Recaptcha vaaditaan

Usein kysyttyä

Työpaikat

Kun olet hakenut työpaikkaa, voit seurata työhönottoprosessin tilaa kirjautumalla profiiliisi ja valitsemalla Haetut työtehtävät

Jos haluat käyttää profiiliasi hakuprosessin ulkopuolella, sinun on valittava sijainti verkkosivustolla ja valittava Käytä nyt. Kun klikkaat Käytä nyt, sinut ohjataan sijaintisivulle, jossa voit valita ylävalikkoriviltä Näytä profiili, kirjautua sisään ja avata Haetut työtehtävät -valikko.

Kun olet kirjautunut sisään, voit tarkastella työpaikkoja, joihin olet hakenut, tarkastella hakemuksiasi ja hakemuksiesi tilaa.

Kyllä, voit muokata ansioluetteloasi, joka sijaitsee profiilissasi, kunhan profiilisi pysyy aktiivisena järjestelmässä.

Kun olet kirjautunut profiiliisi, sinut ohjataan ehdokasprofiilinäyttöön, jossa voit valita Omat tiedostot.

Täällä voit ladata laitteesta, Drop boxista tai Google Drivelta.  Huomaa, että voit ylläpitää vain yhtä ansioluetteloa tiedostossa kerrallaan.

Kun olet hakenut paikkaa Novo Nordiskilla, saat automaattisen viestin, jossa kerrotaan, että hakemuksesi on vastaanotettu.

Talent Acquisition tarkistaa ansioluettelosi ja kiinnostuksesi yhdessä roolin vaatimusten kanssa.  Jos kiinnostumme edetä prosessissa kanssasi, Novo Nordisk Talent Acquisition edustaja ottaa sinuun yhteyttä seuraavien vaiheiden osalta.

Muistutuksena, voit aina tarkastella hakemuksesi tilaa siirtymällä kohtaan Näytä profiili ja valitsemalla Haetut työtehtävät.

Talent Acquisition kommunikoi ehdokkaiden kanssa rekrytoinnin elinkaaren eri vaiheissa. Useimmissa tapauksissa ehdokas vähintään saa sähköpostiviestin hakemuksestaan.

Voit aina tarkastella hakemuksesi tilaa, kirjautumalla järjestelmään, valitsemalla Näytä profiili ja valitsemalla Haetut työtehtävät.