Henkilötietojesi keräämisestä ja käsittelystä vastaava yritys on:

Novo Nordisk A/S
Novo Allé
2880 Bagsværd
Puh. +45 4444 8888
privacy@novonordisk.com

Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä Novo Nordiskiin tai Novo Nordiskin tietosuojavastaavaan privacy@novonordisk.com tai tietosuoja@novonordisk.com, jos sinulla on henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita.

Tässä henkilötietojen käsittelyä koskevassa tiedotteessa kerrotaan Novo Nordiskin käytännöistä, jotka liittyvät kaikkiin tietoihin, joita keräämme online-rekrytointijärjestelmämme kautta Novo Nordisk A/S:n tai sen tytäryhtiöiden kanssa.

Lue tämä lausunto huolellisesti ja ilmoita hyväksyväsi sen ehdot klikkaamalla alla olevaa hyväksy-painiketta ("Ymmärrän ja hyväksyn edellä mainitut ehdot"). Henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi, joka annetaan, kun klikkaat alla olevaa hyväksy-painiketta.

Novo Nordisk kerää henkilötietoja, jotka olet lähettänyt osana rekrytointiprosessia. Henkilötietoja säilytetään ulkoisesti isännöidyssä tietokannassa Puolassa.

Lisäksi henkilötietojasi voidaan alla mainittuja tarkoituksia varten tarvittaessa siirtää kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat tuotteita ja palveluita (esim. yritykset, jotka avustavat Novo Nordiskia seulomalla ja haastattelemalla mahdollisia työntekijöitä), it-järjestelmätoimittajille, sekä viranomaisille lain niin vaatiessa.

Henkilötietoja säilytetään myös manuaalisessa muodossa ja muissa sisäisissä järjestelmissä. Henkilötiedot sisältävät kaikki lähettämäsi tiedot.

Henkilötietojasi käytetään rekrytointitarkoituksiin, ja siinä henkilötietojasi voidaan siirtää Novo Nordiskin tytäryhtiöihin, jotka sijaitsevat eri maassa kuin asuinmaa. Henkilötietoja arvioidaan vain alla kuvatulla tavalla.

Edellä kohdassa 3 kuvattua tarkoitusta varten saatamme käsitellä seuraavan tyyppisiä henkilötietoja:

 • Yhteystiedot (nimi, sähköpostiosoite, maa)
 • Työkokemus vuosina
 • Kiinnostuksen kohteena olevat alueet/sijainnit

Novo Nordisk on yhtäläisten mahdollisuuksien työnantaja ja tekee työelämään liittyvät päätökset kokonaan perustuen ansioihin ja pätevyyteen. Näin ollen sinun ei pitäisi sisällyttää tietoja rotuun, etniseen alkuperään, uskontoon tai vakaumukseen, poliittiseen mielipiteeseen, seksuaaliseen suuntautumiseen tai ammattiliiton jäsenyyksiin liittyen. Älä myöskään sisällytä sosiaaliturvatunnustasi.

Sinun ei tarvitse antaa meille henkilötietojasi. Kuitenkin, jos et anna henkilötietojasi, profiiliasi Työpaikkavahdissa ei voida rekisteröidä.

Sinulta kerättäviä henkilötietoja voidaan siirtää Novo Nordiskin tytäryhtiöille maailmanlaajuisesti edellä kuvattuja tarkoituksia varten.Tietyissä Euroopan talousalueen ulkopuolisissa maissa tietosuojan taso ei vastaa Euroopan talousalueella noudatettavaa ja toteutettavaa henkilötietoja koskevan tietosuojan tasoa.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa viranomaisille ja lainvalvontaviranomaisille lain sallimalla ja vaatimalla tavalla.

Tällaisten siirtojen yhteydessä noudatamme seuraavia lain edellyttämiä menettelyjä suojataksemme henkilötietosi:

 • Siirto tapahtuu sellaiseen Novo Nordisk -yhtiön yksikköön, joka noudattaa Novo Nordiskia koskevia sitovia sääntöjä, jotka ovat nähtävillä osoitteessa https://www.novonordisk.com/about-novo-nordisk/corporate-governance/personal-data-protection.html.
 • Euroopan komissio on katsonut, että kyseisissä vastaanottajamaissa henkilötietosuojan taso on riittävä.
 • Noudatamme henkilötietojen siirtämistä kolmansiin maihin koskevia vakiosopimuslausekkeita. Voit saada kopion näistä sopimusehdoista ottamalla yhteyttä meihin kohdassa 1 kuvatulla tavalla.

Pyydämme sinua antamaan tarkkoja ja ajantasaisia tietoja, ja kannustamme sinua säännöllisesti päivittämään henkilötietojasi. Voit tarkastella, muokata tai peruuttaa Työpaikkavahti -palvelun tilauksen milloin tahansa.

Novo Nordisk poistaa passiivisten (ei reagointia sähköpostiviesteihin) Työpaikkavahti -tilaajien tiedot kolmen vuoden kuluttua.

Sinulla on seuraavat oikeudet: 

 • Voit saada yhteenvedon hallussamme olevista henkilötiedoistasi.
 • Voit saada kopion henkilötiedoistasi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa.
 • Voit pyytää päästä päivittämään tai korjaamaan henkilötietojasi.
 • Voit pyytää henkilötietojesi poistamista tai hävittämistä.
 • Voit pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn tai rajoittaa niiden käsittelyä.
 • Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.
 • Voit tehdä tietosuojaviranomaiselle valituksen tavasta, jolla käsittelemme henkilötietojasi.

Jos sinulla on kysymyksiä näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä yllä olevien yhteystietojen kautta.

Henkilötietojasi voidaan käyttää anonyymeihin tilastoihin tapauksissa, jolloin tietoja käytetään yhdessä. Kaikki henkilötiedot anonymisoidaan.