Ajamme muutosta

Isä, poika ja tytär, joiden kaikkien tarina linkittyy diabetekseen ja Novo Nordiskiin. Koe Intian Varanasin meluisa liikenne, South Carolinan kimalteleva meri ja Tanskan humiseva metsä.

Katso video ja näe, miten Novo Nordisk ajaa muutosta diabeteksen ja muiden kroonisten sairauksien voittamiseksi.

Tietoa Novo Nordiskista


Tanskalainen Novo Nordisk on globaali lääkealan yritys, joka on toiminut edelläkävijänä diabeteshoidon kehittämisessä yli 95 vuoden ajan. Tämä on antanut meille kokemusta ja osaamista auttaa myös ihmisiä, jotka kärsivät muista vakavista kroonisista sairauksista, kuten hemofiliasta, kasvuhäiriöistä ja ylipainoisuudesta.

Novo Nordiskin pääkonttori sijaitsee Tanskassa. Yhtiöllä on 42 200 työntekijää (syyskuu 2019)  80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 170 maassa.
 


Yrityskulttuurimme

The Novo Nordisk Way - mitä me olemme, millaisiksi haluamme tulla ja miten me toimimme.

Kaikki työntekijät ovat vastuussa siitä, että he itse toimivat Novo Nordisk Way -periaatteiden mukaisesti ja auttavat toisiaan ymmärtämään, mitä tämä käytännössä tarkoittaa.

Novo Nordisk WayIntohimona ihmisten auttaminen

Novo Nordiskin tarina alkoi yli 90 vuotta sitten

Tarinamme alkoi, kun Nobel-palkittu Kööpenhaminan yliopiston professori August Krogh päätti alkaa valmistaa vallankumouksellista uutta lääkettä nimeltä insuliini.

Novo Nordiskin historia
 


Ympäristöstrategiamme


Tuotteemme valmistetaan uusiutuvalla energialla 2020 alkaen

Käytämme vuosittain valtavan määrän energiaa, vettä ja raaka-aineita valmistaaksemme ja toimittaaksemme lääkevalmisteita niitä tarvitseville ihmisille. Tämän vuoksi olemme ”etulinjassa” useiden nykypäivän suurimpien ympäristöhaasteiden suhteen.

Ympäristö

Novo Nordiskin vuosikertomus 2018

Tutustu taloudellisiin, yhteiskunnallisiin ja kestävän kehityksen tuloksiimme.

Lue täällä