Ajamme muutosta

Me novolaiset emme odota muutosta. Me ajamme sitä aktiivisesti. Olemme uteliaita ja inspiroidumme toisten auttamisesta.

Yhdessä voimme muuttaa miljoonien kroonisesti sairaiden elämää paremmaksi!

Tietoa Novo Nordiskista


Tanskalainen Novo Nordisk on globaali lääkealan yritys, joka on toiminut edelläkävijänä diabeteshoidon kehittämisessä yli 95 vuoden ajan. Tämä on antanut meille kokemusta ja osaamista auttaa myös ihmisiä, jotka kärsivät muista vakavista kroonisista sairauksista, kuten hemofiliasta, kasvuhäiriöistä ja ylipainoisuudesta.

Novo Nordiskin pääkonttori sijaitsee Tanskassa. Yhtiöllä on 43 500 työntekijää (Kesäkuu 2020)  80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 170 maassa.
 


Ajamme muutosta
 

Kantasolututkimus tuo mahdollisuuksia vakavien kroonisten sairauksien parantamiseen. Katso tästä millaista kantasolututkimusta Novo Nordisk tekee ja mitä hyödyt potilaalle voivat olla.
 


 


Ympäristöstrategiamme


Tuotteemme valmistetaan uusiutuvalla energialla 2020 alkaen

Käytämme vuosittain valtavan määrän energiaa, vettä ja raaka-aineita valmistaaksemme ja toimittaaksemme lääkevalmisteita niitä tarvitseville ihmisille. Tämän vuoksi olemme ”etulinjassa” useiden nykypäivän suurimpien ympäristöhaasteiden suhteen.

Ympäristö

 


Yrityskulttuurimme
 

The Novo Nordisk Way - mitä me olemme, millaisiksi haluamme tulla ja miten me toimimme.

Kaikki työntekijät ovat vastuussa siitä, että he itse toimivat Novo Nordisk Way -periaatteiden mukaisesti ja auttavat toisiaan ymmärtämään, mitä tämä käytännössä tarkoittaa.

Novo Nordisk WayIntohimona ihmisten auttaminen
 

Novo Nordiskin tarina alkoi yli 90 vuotta sitten

Tarinamme alkoi, kun Nobel-palkittu Kööpenhaminan yliopiston professori August Krogh päätti alkaa valmistaa vallankumouksellista uutta lääkettä nimeltä insuliini.

Novo Nordiskin historia
 


Novo Nordiskin vuosikertomus 2019

Tutustu taloudellisiin, yhteiskunnallisiin ja kestävän kehityksen tuloksiimme.

Lue täällä