Rakennamme muutosta etsimällä ratkaisuja vakavien kroonisten sairauksien hoitoon. Diabetes ja lihavuus ovat merkittäviä yhteiskunnallisia terveyshaasteita ympäri maailman. Diabetes ja erityisesti sen hoitamattomuudesta johtuvat liitännäissairaudet aiheuttavat sekä tarpeetonta inhimillistä kärsimystä että kustannuksia terveydenhuollolle. Yrityksemme tekee diabeteksen ja lihavuuden ehkäisemiseksi ja hoidon kehittämiseksi tiivistä yhteistyötä sidosryhmien kanssa kansallisesti ja kansainvälisesti. 

Rakennamme yhdessä muutosta myös harvinaissairauksien parissa. Harvinaissairaudet vaikuttavat noin 350 miljoonan ihmisen elämään eri puolilla maailmaa. Edistämme innovaatioita löytääksemme uusia lääkkeitä ja teknologioita, jotka muuttavat tapaamme diagnosoida, hoitaa ja hoitaa harvinaisia sairauksia sairastavia ihmisiä.

Työskentelemme toimialalla, jossa ollaan läheisesti tekemisissä viranomaisten ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Toimialaamme säädellään monella eri tavalla, jotta voidaan mahdollisimman hyvin varmistaa potilaiden hyvä ja turvallinen hoito.

Lääke on yksi lääkärille keskeisistä työvälineistä potilaan hoidossa. On hyvin tärkeää, että lääkärit saavat lääkkeistä ajantasaista tietoa. Terveydenhuollon ammattilaisille tarjoamme korkeatasoista koulutusta. Lue lisää yhteistyöstämme terveydenhuollon ammattilaisten kanssa täältä

Käymme säännöllistä keskustelua terveydenhuollon päättäjien kanssa edistääksemme diabeteksen ja lihavuuden hoitoa ja ennaltaehkäisyä Suomessa ja maailmalla. Tarjoamme päätöksenteon tueksi näkemyksiä terveydenhuollon toiminnan ja poliittisten päätösten vaikutuksista diabeteksen ja lihavuuden hoitoon sekä tutkivan lääketeollisuuden toimintaympäristöön.

Potilaat ovat lääkkeidemme käyttäjinä meille tärkeä sidosryhmä. On kuitenkin tärkeää huomioida, että hoidosta päättäminen on aina hoitavan lääkärin ja potilaan välinen asia. Lääkeyrityksenä tuemme potilaita tarjoammalla yleistä sairauteen liittyvää tietoa, tukemalla järjestötyötä ja huolehtimalla valmisteidemme oikean käytön ohjauksesta.

Novo Nordisk Farma Oy on Lääketeollisuus ry:n jäsenyritys. Olemme sitoutuneet noudattamaan lääketeollisuuden yhdessä sopimia eettisiä ohjeita kaikessa toiminnassamme.

Kansainväliseen sidosryhmäyhteistyöhön voit tutustua kansainvälisillä sivuillamme.